Ön a www.ise.hu  honlapon hírlevél küldés oldalon regisztrálta Magát, személyes adatokat (teljes név és e-mail cím) szolgáltatva a Iskolai Síoktatók és Szabadidő-szervezők Egyesülete (ISE) részére, amely adatszolgáltatás önkéntes adatszolgáltatásnak minősül és csak hírlevél küldésének engedélyeztetésére szolgál.
Az Iskolai Síoktatók és Szabadidő-szervezők Egyesülete az Ön minden személyes adatát az 1992. évi LXIII. Tv. (a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról) előírásainak eleget téve kezeli.

Az adatokat kizárólag hírlevél küldés céljából gyűjtjük, rögzítjük és tároljuk.
Az adatokat bizalmasan kezeljük, azokat 3. személy részére csak az Ön előzetes, írásbeli hozzájárulásával adjuk ki kivéve, ha erre jogszabály vagy hatósági rendelkezés alapján vagyunk kötelesek.
Az adatokat a Iskolai Síoktatók és Szabadidő-szervezők Egyesülete az Ön adatkezeléshez adott hozzájárulásának visszavonásáig tárolja.
Amennyiben szeretné visszavonni az adatkezeléshez adott hozzájárulását, úgy azt megteheti a www.ise.hu honlapon a ”hírlevél leíratkozás” menűpont alatt, vagy visszavonási nyilatkozat kitöltésével, aláírásával és annak a következő postacímre történő visszajuttatásával:
Iskolai Síoktatók és Szabadidő-szervezők Egyesülete
1183 Budapest, Vág utca 1.
A Visszavonási szándék, nyilatkozat megérkezése után haladéktalanul intézkedünk az Ön adatainak kezelési rendszerünkből történő végleges törléséről. Erről Önt ezután írásban tájékoztatjuk.
Amennyiben az adatkezeléssel kapcsolatban kérdése merülne fel, tájékoztatásért írjon az alábbi címre:
Iskolai Síoktatók és Szabadidő-szervezők Egyesülete
1183 Budapest, Vág utca 1.
Tájékoztatjuk továbbá, hogy személyes adatai kezelése ellen panaszt tehet az Adatvédelmi Biztosnál és bírósághoz is fordulhat.
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-106958/2016